FULL MOON EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon Express. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 11:24 Two meat combi met rijst....was top....super lekker de iberico..
29 nov 2022 om 19:41 Superlekker eten, moeite waard om te bestellen, bezorgster zeer vriendelijk.
27 nov 2022 om 6:56 What’s happening Full Moon Express? Not 75 mins but more than 60. Chicken in the tropical chicken was a soggy mess, the sauce tasted weird; bubble tea didn’t have the popping we wanted; the edamame wasn’t salted when it was cooked; disappointing.
19 nov 2022 om 16:01 Amazing! My boyfriend is addictes to your food :3 Food could be packages a bit better and some things could be warmer but overall very very good
16 nov 2022 om 20:23 Ik denk ruim van tevoren te bestellen 16:40u zodat ze 18:00 uur kunnen bezorgen en toch te laat. Eten was al ready maar thuisbezorgen was laat. Hierdoor eten afgekoeld. €16,45 voor 'n kleine portie en €2,45 voor bezorgkosten? 2e keer, nooit meer !
13 nov 2022 om 18:33 Bubble tea was walgelijk vies. Niet te zuipen. Bakje saus was bedorven /zuur. Echt super teleurgesteld
9 nov 2022 om 15:06 Eten is een beetje weinig en al helemaal wat betreft groente
7 nov 2022 om 15:02 Kip en eend was kansloos alleen uiteindjes gekregen met bot en vel . Anders dan als je in de restaurant eet ,daar krijg je wel het goeie vlees. Jammer Nooit meer!
5 nov 2022 om 21:20 Waited for 120 minutes for the delivery. Unbelievable and unprofessional
3 nov 2022 om 10:59 Peking eend heb ik wel eens lekkerder gegeten, zat ook nauwelijka groenten bij en mixed groenten viel ook best tegen, te veel oestersaus.
29 okt 2022 om 14:15 Big portions, not salty, good flavor