FULL MOON EXPRESS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4015 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon Express. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 20:07 Geen rijst gekregen, alleen kip
21 feb 2024 om 16:31 Nice! And fast delivery
20 feb 2024 om 21:03 Bagger... dit is de 2de keer dat ik hier besteld heb en ook voor de 2de keer dat er een product mist!! En dan ook niet de.telefoon opnemen! NEE ik bestel hier nooit meer.
20 feb 2024 om 9:03 De bezorger was vriendelijk en netjes keurig op tijd. Jammer dat de soep te weinig in een kleine bakje zit.
11 feb 2024 om 12:08 Good quality as always. Unfortunately one item was missing. I called the store many time, without success (they never picked up the call). The missing dish was refounded, but still I had to cook extra for the one that did not get his meal…
5 feb 2024 om 21:24 Recieved wrong items, after complain, they tell they refund the money, but still not received any compensation
4 feb 2024 om 19:58 Missing items
2 feb 2024 om 12:32 Prijs kwaliteit niet in orde naar mijn mening. Bezorging was daarentegen top.
28 jan 2024 om 19:45 Wat heerlijk alleen ze doen er nooit extra chili olie bij terwijl ik er wel 2 keer voor heb betaald! Vriendelijk bezorger.
25 jan 2024 om 20:26 Eten was lekker maar wel kleine porties!
21 jan 2024 om 21:13 Ik vind 22 euro heel veel geld voor een gewone nasi.
12 jan 2024 om 17:05 Het eten was op tijd bezorgd en het smaakte allemaal heerlijk. De bezorger was ook vriendelijk, die mag dus blijven :-)