FULL MOON EXPRESS

FULL MOON EXPRESS wok - grill - noodles - bubble tea

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3734 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon Express. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 3:16 Niet meer zo lekker als voorheen Ben er zeker van dat er een andere kok daar staat
20 jun 2022 om 15:04 Besteld rond half 12, zodat het netjes om 1u bezorgd kon worden. Helaas alsnog te laat bezorgd. Soupnoodle was flauw van smaak en pokebowl had veelste veel wasabi.
20 jun 2022 om 14:22 The order was about 45 minutes late! I am also not happy with Thuisbezorgd because they just sent me a vague indifferent email and directed me to call the restaurant. Basically, what is the point of using Thuisbezorgd then?!
17 jun 2022 om 21:46 Eten was goed. Warm en koud waren apart verpakt, dus alles was nog goed op temperatuur. Ben enthousiast over de vele vegan opties! Ga er zeker vaker bestellen.
17 jun 2022 om 19:59 Had 3 bubble tea besteld maar zat teveel suiker erin terwijl ik had aangegeven bij de bestelling zonder suiker te willen. Gebeld met het restaurant. Jacky zorgde ervoor dat binnen 20 min nieuwe bubble tea is bezorgd. Top service
16 jun 2022 om 8:02 Om 17:00 besteld om 18:15 te laten bezorgen. Om 18:45 gebeld ivm het lange wachten en te horen gekregen dat de bezorger terug was in het restaurant. Als compensatie werd mijn eten opnieuw gemaakt, eindstand weer moeten wachten. 1 uur gewacht intotaal
12 jun 2022 om 18:01 Two meat combo is niet meer wat het was. Wel bak rijst maar Beetje crisis met vlees . Ik zoek wel een andere toko.
10 jun 2022 om 20:36 Delicious!
8 jun 2022 om 12:13 fantastisch !! een aardige, beleefde bezorger kwam zelfs ietsje vroeger, met goed verpakt, koud en warm apart, heerlijk smakend voedsel
5 jun 2022 om 23:06 Om 20.15 een pho besteld die om had moeten 21u komen. Kwam om 21.45. Paar keer gebeld naar het restaurant, niemand nam op. Slechte service. Het eten was lauw toen het bezorgd werd.
5 jun 2022 om 19:58 Eten was koud toen ik het ontving. Verder was het erg lekker, maar warm eten moet wel warm zijn
2 jun 2022 om 18:35 Average