FULL MOON EXPRESS

FULL MOON EXPRESS wok - grill - noodles - bubble tea

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2988 beoordelingen
21 okt 2020 om 20:30 Food delicious as always but the delivery took almost 2 hours.
20 okt 2020 om 0:27 het eten is overheerlijk maar de porties lijken kleiner te worden, minder Tofu en groenten
19 okt 2020 om 20:47 Bij opmerkingen gezet ... alergie paprika ... Kreeg dus een portie groenten met veel paprika ... jammer dit.
18 okt 2020 om 23:00 Bij chinese restaurant s maken de reviews geen Bal uit. Maar voor de goede orde In de soup waren alle dimsums gebruiken. Groentes en rijst super kleine porties 10 euro voor 5 stukjes tahu. Grote trek? Dan gewoon niet doen
18 okt 2020 om 16:52 Eten was lekker maar niet meer warm. Ik vond de portie gebakken rijst en portie garnalen weinig. Zaten beide in een kleine bak....hier word teveel geld voor gevraagd.
18 okt 2020 om 12:33 Very fast, as usual delicious and well prepared food. The portions are big and you can eat twice.
15 okt 2020 om 20:30 Snel geleverd. Lekker warm en vers eten. Peper en zout kip vond ik wat zwak betreft de smaak. Maar de eend was zoals altijd mals
15 okt 2020 om 12:21 Lekker eten, maar anderhalf uur gewacht. We hadden net pizza gehaald en toen we terugkwamen, zagen we de bezorger van Full Moon Express. Op het moment dat onze bestelling daar binnenkomt, weet je dat het (te) druk is. Informeer dan je klanten.
14 okt 2020 om 23:26 Heerlijke maaltijd, lekker op smaak en gekruid maar niet te pittig, alles goed warm en grote porties
12 okt 2020 om 20:38 Delivery right on time. The food was hot and generous. Everything was quite good. It lacked a bit of flavour. Recommended though.
11 okt 2020 om 22:09 Food is really good and we are often buying here. However last month or so, the portions are becoming smaller and smaller. Containers used to come really full. It is clear that the portions have been reduced. Reconsidering if we are going to buy again.
10 okt 2020 om 13:49 Bij zeer veel regen keurig bezorgd!